Personaliseer uw behandeling in 30 seconden

Als experts willen we de beste producten voor uw huid en lichaam aanbevelen.

Vraag snel en gemakkelijk een persoonlijk, professioneel recept aan.

Medische cosmetica voor uw huid

Uw schoonheid is onze reden van bestaan

collageen 360º

VERSTEVIGENDE OPLOSSING DOOR MESOESTETIC ©

Geeft het gezicht een stevigere teint dankzij de hoge concentratie aan verrijkt zeecollageen. Verstevigt de gezichtscontouren en herstructureert de huid, waardoor de huiddichtheid en elasticiteit toenemen.

ultieme W +

DEOPLOSSING DOOR MESOESTETIC TEGEN PIGMENTVLEKJES ©

Complete lijn van 9 producten gemaakt van een unieke combinatie van actieve ingrediënten met whitening en lightening, anti-aging en hydraterende en preventieve en beschermende eigenschappen.

stamcel

REGENERATIEVE OPLOSSING DOOR MESOESTETIC ©

Cosmeceutische lijn met hoge concentraties plantenstamcellen, ontworpen om de vertraging van celregeneratie om te keren, de bindweefselstructuur te versterken en de huidkwaliteit en -textuur te verbeteren.

mesoprotech

ZONWERINGSTECHNOLOGIE DOOR MESOESTETIC

mesoprotech is een innovatief productassortiment dat de meest geavanceerde en complete zonnebrandtechnologie biedt en bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-straling, infraroodstraling (IR) en zichtbaar licht (HEV). Hun formules combineren veiligheid met effectieve antioxiderende en anti-aging werking, waardoor de productie van collageen wordt bevorderd en fotoveroudering van de huid wordt voorkomen. Dermatologisch geteste formules. Waterafstotend.

De geconcentreerde formule bevat een combinatie van ingrediënten die veroudering tegengaan die synergetisch werken om rimpels en expressielijnen glad te strijken en een meer uitgerust en stralend uiterlijk geven.

De onderste flap van de verpakking bevat hulpmiddelen om het product te openen, aan te brengen en op te slaan.

1. Open de ampul met behulp van de opener aan de onderkant van de verpakking. Plaats op de hals van de ampul en breek.

2. Bevestig de tepel aan de geopende ampul, verwijder de dop, draai deze ondersteboven en druk op het lichaam van de tepel om de productstroom te moduleren.
Breng aan op een schone, droge huid vóór uw gebruikelijke mesoestetic®-crèmebehandeling. Verspreid over het gezicht, hals en decolleté en masseer tot het volledig is opgenomen. Het kan dag en nacht worden aangebracht.

3. Als er na het aanbrengen nog product overblijft, plaats dan de dop op de tepel terug en bewaar de ampul in de houder die bij de verpakking is geleverd.