Cobra eyelash Foam Cleanser 100 ml. met borsteltje

Bij het dragen van wimperextensies is dagelijkse reiniging van de wimpers heel belangrijk. Hierdoor verkleint namelijk de kans op geïrriteerde of ontstoken huid rondom de wimpers en allergische reacties kunnen voorkomen worden. Daarenboven verlengt het de levensduur van de extensies en houdt het de natuurlijke wimpers gezond.

 

 

Inhoud: 1 x 100 ml Eyelash Foam Cleanser + wimper reinigingsborstel

Thuisgebruik: Breng een kleine hoeveelheid aan op het (bevochtigde) borsteltje en borstel zachtjes met neerwaartse beweging door de extensies zonder de ogen te openen. Spoel goed na met water en dep droog met een pluisvrije handdoek. Borstel de wimpers met een mascaraborsteltje weer mooi recht.

Sale!

Cobra Eye Make Up Remover water Base 125.ml.

€ 16,95 € 13,95
Sale!

Cobra Eye Make Up Remover water Base 125.ml.

€ 16,95 € 13,95

Cobra Eye Make Up Remover water Base 125.ml.

Hypoallergene démaquillant op waterbasis die de wimpers en de huid ontvet vóór de behandeling, en bij thuisgebruik de extensies niet schaadt. Een must voor zowel thuis- als cabinegebruik. Het is aangeraden om enkel wateroplosbare middelen te gebruiken bij aanvang van wimperbehandelingen. Tevens is het een zachte oogdemaquillant voor algemeen gebruik die geen vetsporen achterlaat.