Isa Dora Bronzing Eye Bar 70 Bronze Bliss

Isa Dora Eye Color Wonder Bar 02 Smokey Eyes

Kwaliteit Schoonheid Die Geeft

 

Al onze producten zijn sinds de eerste dag geurvrij, dierproefvrij en klinisch getest volgens enkele van de hoogste normen in de branche, waardoor ze veilig zijn voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Wij vinden dat make-up leuk moet zijn, nooit een ingewikkeld compromis en altijd een persoonlijke keuze die meer van je laat zien. Welkom in de wereld van IsaDora!

 

Merkgeschiedenis

Ons Erfgoed

IsaDora werd in 1983 in Zweden opgericht met de overtuiging dat make-up geen luxe mag zijn voor slechts een select aantal mensen. Op dat moment waren ook geurloze producten in een breed scala aan kleuren niet direct verkrijgbaar. Dit is uiteindelijk wat het bedrijf inspireerde en motiveerde om zijn missie vast te stellen om hoogwaardige, klinisch geteste, geurvrije schoonheid voor iedereen toegankelijker te maken.

In 2018 werd IsaDora overgenomen Axcel, een Noordse private equity-firma; en vandaag de dag leeft het bedrijf voort met het streven om meer mensen in staat te stellen hun persoonlijke schoonheid te omarmen en uit te drukken - zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit. Het hart van het bedrijf is gevestigd in Malmö, Zweden, waar zowel wereldwijde productie als distributie plaatsvindt, met extra productie in Zwitserland. Terwijl u onze producten voor ogen, gezicht, lippen en nagels zult vinden die worden verkocht door ongeveer 4.000 winkels in 40 landen, is het de ambitie om voortdurend uit te groeien tot een wereldwijd merk met meer hoogwaardige make-up voor vrouwen.

 

 

Veel Gestelde Vragen : 

 

Test IsaDora Zijn Producten Op Dieren?

Dierproeven vormen de kern van IsaDora sinds we voor het eerst werden opgericht in 1983. Ongeacht welke wet dan ook, we hebben onze producten nooit op dieren getest, noch vragen we derden dat, en zullen dat ook nooit doen.

 

Zijn IsaDora-Producten Veganistisch?

Hoewel niet alle IsaDora-producten veganistisch zijn, kiezen we waar mogelijk altijd voor synthetische of plantaardige opties boven dierlijke ingrediënten. Dat gezegd zijnde, is ons assortiment van vega-vriendelijke producten voortdurend in ontwikkeling en groeit. Ze zijn geformuleerd zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong * en voldoen nog steeds aan de kleurrijke, hoogwaardige, presterende formules waar we trots op zijn.

* Producten zonder bijenwas, karmijn / CI 75470, honing, keratine en lanoline.

 

Hoe Weet Ik Of Mijn IsaDora-Product Veganistisch Is?

Om er zeker van te zijn dat uw product vegan is, raden we u aan de productpagina op te zoeken. Alle concepten hebben labels, waaronder een 'veganistisch' label. 

 

Zijn Je Make-Upborstels Veganistisch?

Bijna al onze borstels zijn gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels. Wat betreft degenen die dat niet zijn, ze worden momenteel afgebouwd. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat in 2021 al onze borstels veganistisch zijn. Om te controleren of een bepaald penseel veganistisch is, ga je naar de productinformatiepagina op onze website en zoek je naar het label 'veganistisch vriendelijk'.

 

Bevatten IsaDora-Producten Nikkel?

We voegen geen nikkel toe aan onze producten. Bij andere onderwerpen kunnen er echter sporen optreden, zoals kleurpigment. Hoe dan ook, het niveau ligt altijd ver onder de grenswaarden voor nikkel die in de EU zijn toegestaan. Ook dit wordt regelmatig gecontroleerd in overeenstemming met de huidige Europese cosmeticawetgeving.

 

Bevatten IsaDora-Producten PFAS?

IsaDora ontwikkelt voortdurend nieuwe formules en er is een geleidelijke stopzetting van PFAS ingevoerd. De weinige producten waarvan bekend is dat ze de stof bevatten, worden vervangen door verbeterde formules.

 

Hoe Komt Het Dat Veel IsaDora-Producten Plastic Hoezen Hebben?

Om hygiënische en veiligheidsredenen is het ook cruciaal voor ons om te weten dat u bij aankoop van een IsaDora-product de eerste en enige bent die het heeft geopend. Zo zijn alle oog- en lipproducten bedekt met plastic hoezen. Bovendien minimaliseert dit ook het aantal beschadigde / geopende producten in de winkel. Op de lange termijn zien we dat dit de hoeveelheid afval vermindert, aangezien de producten beschermd en veilig blijven tot ze worden gekocht. 

 

Wat Betekent Oftalmologisch Getest?

Al onze oogproducten zijn oftalmologisch getest en goedgekeurd. Dit betekent dat ze onder toezicht van een oogarts zijn getest op veilig gebruik rond de ogen. Dus of u nu contactlenzen, een bril draagt ​​of zeer gevoelige ogen heeft, u kunt ook op onze producten vertrouwen.

 

Hoe Kom Ik Meer Te Weten Over De Ingrediënten In Mijn IsaDora-Product?

Op alle IsaDora-producten staan ​​de ingrediënten vermeld. U kunt ook de productinformatie op de productpagina bekijken. Houd er echter rekening mee dat de meest nauwkeurige en actuele ingrediëntinformatie altijd op de productverpakking wordt vermeld.

 

Hoe Verzorg Ik Mijn IsaDora-Potloden?

We hebben twee puntenslijpers in ons assortiment: een kleine en een jumbo. De kleine puntenslijper is ontworpen voor alle dunne IsaDora makeup potloden en de jumbo puntenslijper voor alle jumbo potloden. We raden aan om uw potloden re altijd voor elk gebruik te slijpen om een ​​schone, precieze punt te garanderen.

 

Hoe Moet Ik Viltstiften Met IsaDora-Tips, Zoals Flex Tip Eyeliner, Bewaren?

We raden aan om uw viltstiften horizontaal op te bergen, omdat dit voorkomt dat de punt uitdroogt of juist overbelast raakt met product. Voor gebruik licht schudden.

 

Waar Produceert IsaDora Zijn Producten?

Het hart van het bedrijf is gevestigd in Malmö, Zweden, waar zowel wereldwijde productie als distributie plaatsvindt, met een extra productiefaciliteit in Zwitserland.