Wimperserum die zorgt dat de wimpers een mooie natuurlijk curve (krul) krijgt. Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden. Binnen 4 weken resultaat.

Revieuw van een gebruikster van de SUPER LASH:  Ik heb er 10 tallen uitgeprobeerd. En deze is de enige die mijn wimpers dik en lang maakt, bij intensief gebruik zelfs zo lang dat ik soms n beetje moet bijknippen, terwijl ik van nature hele stompe, korte wimpertjes heb.

Onze absolute topper in de parfumerie

Beschermt optimaal tegen zon, waterachtig, geen olie, en kan over gelaat en of make-up verneveld worden.

Voor zowel dames, heren en kinderen.

Ter voorkoming van pigmentvlekken, melasma of melanomen.UV-Shield (50ml)
Home / Facial Care / UV-Shield (50ml)
Verfrissende UV-spray die beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. NANNIC UV-Shield biedt een multi-focus bescherming het ganse jaar lang, en heeft multi-actieve anti-ageing eigenschappen.

Altijd even goed schudden voor gebruik.
€39,95

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

INFORMATIE : Met enkele druppels krijgt de huid als door magie direct een goudbruine kleur die zich in minder dan een uur transformeert tot een intense en stralende bruining, alsof u een dag naar het strand bent geweest of een sessie onder de zonnehemel heeft gedaan! De exclusieve formule combineert walnootdop extract met het innovatieve DHA Rapid, een innovatief zelfbruinend molecuul dat slechts de helft van de gebruikelijke tijd nodig heeft om een mooie bruine teint te ontwikkelen. Biedt bovendien een natuurlijk en egaal resultaat, zonder risico op vlekken. Dit magische ‘zonneconcentraat’ beschikt daarnaast over zeer goede hydraterende en anti-age eigenschappen dankzij vitamine E en een biotechnologisch derivaat van maïs dat de huid omhult met een onzichtbaar hydraterend laagje dat lang blijft zitten. De mild geparfumeerde fluid is zeer eenvoudig aan te brengen en wordt direct opgenomen door de huid. Uw huid voelt zacht en glad.

Inhoud: Flacon 30 ml

VOORDELEN : Zelfbruinend concentraat voor het gezicht, ultra snel effect Met enkele druppels krijgt de huid als door magie direct een goudbruine kleur die zich in minder dan een uur transformeert tot een intense en stralende bruining, alsof u een dag naar het strand bent geweest of een sessie onder de zonnehemel heeft gedaan!

HOE TE GEBRUIKEN : Een aantal druppels op de droge en gereinigde huid van gezicht, hals en décolleté aanbrengen. U kunt ook een aantal druppels verdelen door uw gebruikelijke dagcrème voor een mild en geleidelijk zelfbruinend effect. Let op: handen wassen na gebruik.

Uitverkocht

Biotherm BIOSOURCE MELK DROGE HUID

€ 28,95 € 27,50
Uitverkocht

Biotherm BIOSOURCE MELK DROGE HUID

€ 28,95 € 27,50

 

 

 

Deze verfrissende, subtiel geparfumeerde melk verwijdert make-up en reinigt grondig met respect voor het delicate evenwicht van de droge huid.

 

Sale!

Collistar Hyaluronic Acid Aquagel

€ 43,99 € 39,95
Sale!

Collistar Hyaluronic Acid Aquagel

€ 43,99 € 39,95

De Hyaluronic Acid Aquagel Moisturizing Lifting van Collistar is een hydraterend, dorstlessend concentraat. Een supercomfortabele formule die de huid streelt met de bijzondere aquagel-textuur die zeer koel aanvoelt en onmiddellijk wordt geabsorbeerd. Ontwikkeld om het hyaluronzuur op de meest efficiënte manier naar de ruimten tussen de cellen te vervoeren, om zo de hydrolipide balans te versterken en de cellen te binden. Het hyaluronzuur heeft drie verschillende moleculaire gewichten, die elk een andere functie hebben: hydraterend en liftend op het huidoppervlak, anti-rimpel effect bij de verbinding tussen de opper- en lederhuid, en diepgaande stimulering van het huidcelmetabolisme.

Deze specialiteit kan zowel solo worden gebruikt door de crème op gezicht en hals te masseren, als in combinatie met de hyaluronic acid druppels. Verwarm in dat geval alvorens de crème te gebruiken eerst een aantal druppels tussen de vingers en strijk deze lichtjes op de huid om absorptie te bevorderen.